9 Ağustos 2014 Cumartesi

1KÜÇÜK İSTANBUL GEZİSİ (PINKBERRY-DR-HELLO KITY WORLD-UZAK IŞIKLAR-ÇİLEK SOKAK)

Edirne'de 1 gün kaldıktan sonra İstanbul'a geçtik. Ailemizin küçük bir bölümü ile buluştuk Bu sefer Ataşehir Öğretmenevi'nde kaldık.

Gittiğimiz günün akşamı Üsküdar sahiline gittik ama o nasıl bir kalabalıktı. Bütün İstanbul oradaydı neredeyse. Biraz yürüdükten sonra küçük bir çay bahçesinde oturduk.

Galata Kulesi'ni uzaktan da olsa çektim yine=)




İstanbul'da gezmediğimiz pek yer kalmadığı ve hava da çok sıcak olduğu için yakın ve serin yerlere gitmeyi tercih ettik. Sabah kardeşimle birlikte Palladium AVM'ye gittik. Yürüyerek yaklaşık 15 dk sürüyor. Çok erken gitmişiz yarım saat açılmasını bekledik. Birçok mağaza vardı ama ben en çok Pinkberry olmasına sevindim. Herkesten çok duyup beklentimi yüksek tuttuğum için mi bilemedim ben abartıldığı kadar beğenmedim. Dondurulmuş yoğurt içine istediğiniz malzemeleri ekliyorlar.


Ben orjinal Pinkberry içine kivi çilek ve çikolata koydurdum. Küçük boy 10 tl oldu. Çikolata almazsanız 9, sade alırsanız 7 TL. (çok emin de değilim). 
Ardından D&R'a girdik (Eskişehir'de yokmuş gibi). İyi ki girmişim çünkü bu ayraçları orada görmemiştim 



Bu Santoro's ürünleri ne kadar güzelmiş burada ki DR'da yok bunlar.
Buradan da yakın olduğunu öğrendiğim Hello Kity World'e gitmeyi istiyordum. Nereden çıksak daha az yürürüz diye düşünürken arka kapıdan bir çıktık ki tam karşımızda=)

Her girenin yanında bir çocuk vardı, ben de çocuk ruhluyum ne olmuş yani olamaz mı=)


Şu güzelliklere nasıl karşı koyabilir ki insan? Hello Kity hayranı falan olmamama rağmen ben bile bu yaşımda kendimi kaybettim çocuklar ne yapmasın. 


İçerde şahane şeyler var ama fiyatlar çok pahalı. Bu yüzden alacak bir şey bulamadım. Hello Kity hayranı olsaydım fiyatına bakmaz alacak bir şeyler bulurdum kesin.

Lavaboyu bile çektim.


Buradan otobüsle Kadıköy' gittik. İlk iş Çilek Sokak'a gittik. Alınabilecek şeyler vardı gerçekten. Ben midi etek ve bu kimono tarzı şeyi aldım. İkisi 45 Tl idi. Eteği severek giyiyorum.


Ardından Uzak Işıklar'a gittik. İçerisi kalabalıktı yine. Bunları alıp çıktım hemen. Fiyatlar inanılmaz uygun.


Kolye ve bilekliklerin teki 3,5 TL idi mesela.


Daha sonra Kadıköy'den otobüse binerek Öğretmenevi'ne geri gittik. Kısa ama güzel bir gezi oldu. Daha önce görmediğim yerleri görmüş oldum böylece.

İyi Gezmeler!

3 Ağustos 2014 Pazar

ÇEKİLİŞ SONUCU

Hemen vakit kaybetmeden sonucu açıklıyorum. Çekilişe 25 kişi katıldı ve kazanan 19 numara ile Seçil Şenol oldu. nilsuli@gmail.com adresine iletişim bilgilerini bekliyorum.

Yeni bir çekiliş ile görüşmek üzere.=)